Last news in Fakti

19 Април, 2017 12:57 900 1

Камбуров се разсърди - не тренира

  • камбуров-
  • тренировка-
  • обида-
  • скандал-
  • локомотив пловдив

Напрежението в лагера на Локомотив Пловдив не спира

Камбуров се разсърди - не тренира - 1
Снимка: БТА

Голмайсторът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров е отказал да участва във вчерашната тренировка на тима. Нападателят се е обадил на спортно-техническото ръководство и е заявил, че няма да се яви на заниманието.

Според PlovdivDerby.com причината, посочена от Камбуров, била натрупване на негативи насочени към него от страна на фенове и медии. Както е известно преди няколко дни ултраси на Локо (Пловдив) прекъснаха тренировка на „черно-белите,“ а най-големи упреци от тях отнесе именно голаджията. Напрежението в клуба не спира вече близо седмица. Появиха се информации, че Мартин Камбуров се е скарал с бившия треньор Едуард Ераносян заради съмнителни резултати в мачове на „смърфовете“. Голямата обида на острието е, че никой от клуба не го е защитил публично след всички тези нападки.

„Нямам никаква информация. И не знам защо, тъй като аз не съм контрольор от градския транспорт, за да гледам какво става. От вас научавам за това. Ако това наистина го е направил, проблемът си е негов“, сподели пред „Тема спорт“ Христо Крушарски. Според шефа на Локомотив (Пловдив) Камбуров го очаква глоба, ако не посочи основателна причина и не даде точно обяснение за пропусната тренировка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камбуров

    1 0 Отговор
    Камбуров, ако играеше всеки мач на високо ниво, не къркаше и не ползваше други работи като за световно щеше да си легенда. А сега - дърво. Въпреки това и сега си по-добър от половината футбалери в България.