Last news in Fakti

22 Април, 2017 13:01 1 680 2

Кобрата ще поиска ръката на Андреа?

  • пулев-
  • андреа-
  • бокс-
  • брак-
  • предложение

Боксьорът готов да предприеме решителната крачка

Кобрата ще поиска ръката на Андреа? - 1
Снимка: БТА

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев готви решителна стъпка в личния си живот. Според „Меридиан Мач“ Кобрата е готов да направи предложение за брак на фолк певицата Андреа, с която е вече дълги години.

Пулев излиза в защита на интерконтиненталната си титла срещу Кевин Джонсън на 28 април в зала „Арена Армеец“. При успех Кобрата ще поиска ръката на любимата си пред пълната зала, твърди изданието.

Още преди двубоя си срещу Владимир Кличко за световната титла в тежка категория Пулев обяви, че при победа ще предложи брак на певицата. Тогава обаче той загуби двубоя с украинеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мда

    3 0 Отговор
    Объркал е реда на искането, първо е поискал друго...
  • 2 гостенче

    0 0 Отговор
    Спомням си преди мача с Кличко какви бяха изказванията на Кобрата.
    "Излизам на ринга, бия Кличко, и предлагам веднага на Андреа още на ринга". до тук типично по селски и превъзбудено. След това разбира се излезе на ринга, Кличко го би и той обаче не предложил на Андреа.
    Този път май е решил наистина да се ожени човека, заложил е по постижимо условие за предложение. Че предишното "ако бия Кличко" си беше тип "неискам да се женя"

    Успех Андреа, стискай палци, този път май има шанс.