Last news in Fakti

26 Април, 2017 01:00 1 434 0

Гарет Бейл "изгоря" за мачовете с Атлетико

  • гарет бейл-
  • реал мадрид-
  • атлетико мадрид-
  • шампионска лига-
  • контузия

Нападателят на "белия балет" е с контузия

Гарет Бейл "изгоря" за мачовете с Атлетико - 1
Снимка: БТА

Гарет Бейл няма да играе за Реал (Мадрид) за период от три седмици, съобщават медиите в Испания. Уелският национал получи контузия в ходилото на левия крак по време на дербито с Барселона миналия уикенд, спечелено от каталунците с 3:2.

Нападателят беше заменен принудително от Марко Асенсио в 35-ата минута на мача в Мадрид. Бейл няма да играе в полуфиналите мачове на "белите" срещу Атлетико (Мадрид) в Шампионската лига през май, както и в срещите от Примера дивисион с Депортиво Ла Коруня, Валенсия и Гранада.

Очаква се звездата на 11-кратните клубни шампиони на Европа да се завърне на терена за последните два кръга от испанското първенство. В тях столичани се изправят срещу Севиля и Малага.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА