Last news in Fakti

24 Ноември, 2011 16:16 1 059 0

Още двама в Левски с нови договори

  • левски-
  • гаджев-
  • милиев-
  • договор-
  • огнянов-
  • "сините"
Още двама в Левски с нови договори - 1
Снимка: БГНЕС

Още двама футболисти на Левски подписаха нови договори с клуба. След като Владимир Гаджев парафира нов договор, други двама негови съоборници го последваха, Това са централният защитник Йордан Милиев и халфът Мариян Огнянов. Вторият бе нарочен за гонене при пристигане на новия треньор на "сините" Николай Костов, но въпреки това ръководството на клуба реши да удължи договора му. Не е изключено обаче през пролетта атакуващият халф от Лом да бъде преотстъпен в друг клуб.

23-годишният Огнянов е продукт на школата на Левски и се прочу с гола си срещу Челси в Шампионската лига при загубата на "сините" с 1:3 в София през септември 2006-а.

24-годишният Милиев беше привлечен на "Герена" от Локомотив (Пловдив) през лятото на 2008-а и бързо се утвърди в титулярния състав на "сините".


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА