Last news in Fakti

28 Април, 2017 11:11 1 481 0

Фелайни просна Агуеро с къдрици

  • манчестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • мач

Фейлани просна Агуеро с глава

Фелайни просна Агуеро с къдрици - 1
Снимка: БТА/AP

Отборите на Манчестър Сития и Манчестър Юнайтед направиха нулево равенство в мач от 33-ия кръг на Английската висша лига.

Сити доминираше през по-голямата част от мача. Головите положения обаче бяха ограничени и за двата отбора.

В 32-та минута Де Хея спаси удар от далеч на Агуеро. В ответната атака центриране стигна до Ерера, който не успя да вкара с глава от непосредствена близост.

В 58-та минута Де Бройне отправи тежък удар от далеч, който мина в страни от вратата. В края на мача вратарят на „гражданите“ Кладуио Браво се контузи и бе заменен от Уили Кабайеро.

В 84-та минута Фелайни фаулира Агуеро в гръб. Двамата се спречкаха, след което последва посягане с глава от страна на белгиеца. Агуеро се строполи на земята и Фелайни получи директен червен картон.

В края на мач Габриел Жезус отбеляза гол за Сити, който беше отменен заради засада.

След този резултат Юнайтед са 5-ти в класирането с 64 точки, а Сити са 4-ти с 65 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА