Last news in Fakti

2 Май, 2017 15:02 1 710 0

И в Иран си имат Меси (ВИДЕО)

  • меси-
  • двойник-
  • външност-
  • парастеш

Двойникът на аржентинската звезда събира погледите

И в Иран си имат Меси (ВИДЕО) - 1

Реза Парастеш е двойник на аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси и се радва на огромен интерес по улиците на иранската столица Техеран. Иранецът провокира с невероятната си прилика с аржентинеца, поддържайки същата прическа и брада като Меси. Затова не е никак чудно, че опашки от туристи в родината му се тълпят да се снимат с него, когато той е с екип на Барселона или Аржентина.

„Когато за първи път сериозно реших да си направя снимка със спортни дрехи и да се представя като двойник на Меси, баща ми ме окуражи. Той каза: „Да, направи го.” Това бе мач между Иран и Аржентина и Меси вкара гол в последните минути. Тогава Иран отпадна от световното първенство. Баща ми е фен на футбола. Той ми се обади и ми каза да не се прибирам вкъщи”, спомня си Реза Парастеш за случка от Мондиал 2014 в Бразилия, когато Иран отпада след мача с Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА