Last news in Fakti

3 Май, 2017 14:57 1 468 1

И Анди Мъри е срещу Мария Шарапова

  • мъри-
  • шарапова-
  • турнири-
  • допинг-
  • наказание-
  • еуфория

Да играе на по-малки турнири, докато отмине еуфорията, отсече шотландецът

И Анди Мъри е срещу Мария Шарапова - 1
Снимка: БТА/АР

Анди Мъри се изказа остро срещу възможността рускинята Мария Шарапова да бъде поканена за участие на "Ролан Гарос" (28 май-11 юни). Мъри се обоснова с истерията и медийното внимание, което ще предизвика появата й след 15 месеца отсъствие заради употреба на допинг.

"Тя ще докара пресата и ще настане хаос. Турнирите от Големия шлем нямат нужда от това. Трябва ни спокойствие, за да се концентрираме върху всеки мач. Останалите турнири могат да правят каквото си искат. Видях какво направи на турнира в Щутгарт - едва не стигна финал, което означава, че е в добра форма. Нека играе още поне месец в по-малки турнири, за да се успокои всичко и тогава да заповяда. Сигурен съм, че до няколко месеца ще възвърне мястото си в челото", коментира Мъри.

Припомняме, че много тенисисти скочиха срещу това Маша да получава покани за големите турнири, а една от смятаните за близки до Григор Димитров - Южени Бушар дори я нарече "измамница" и призова да изхвърлят рускинята от тениса.

Григор и Маша днес ще поиграят благотворително в Мадрид, където рускинята ще участва с покана от организаторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    0 2 Отговор
    Маша,ако никой не те иска ела при мене,ще научиме всички креватни турнири,ще те блъскам като маче у дирек!!!