3 Май, 2017 15:29 1 448 0

Вкараха английски национал в психиатрия

  • ленън-
  • психиатрия-
  • заболяване-
  • лечение

Аарън Ленън със съмнения за психични отклонения

Вкараха английски национал в психиатрия - 1
Снимка: БТА/АР

Крилото на Евертън Аарън Ленън бе вкаран в психиатрия. 30-годишният бивш национал на Англия е в отделението от неделя и не е ясно кога ще бъде пуснат у дома. От Евертън признаха, че Ленън лекува заболяване, което е свързано със стресови ситуации. Медиите на Острова пък пишат, че крилото е със съмнения за психични отклонения.

Ленън е прибран в неделя, докато стоял на опасно място край магистрала М602. Очевидци са се обадили на полицията, а органите са го прибрали в психиатричното отделение, тъй като по закон имат право да действат според преценката си в случай на притеснение за състоянието на гражданите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА