5 Май, 2017 12:57 7 484 5

Уайлдър: Кличко, отказвай се вече!

  • кличко-
  • уайлдър-
  • джошуа-
  • ветеран-
  • отказване

Американецът даде съвет на бившия световен шампион

Уайлдър: Кличко, отказвай се вече! - 1
Снимка: БТА/АР

Шампионът на Световния боксов съвет в тежка категория Дионтей Уайлдър (САЩ) призова украинеца Владимир Кличко да окачи ръкавиците. 41-годишният ветеран беше отказан от Антъни Джошуа в последния си мач.

„Мисля, че на Кличко му трябва време, за да преосмисли всичко – коментира американецът пред „Боксингтолк“. – Трябва да се запита дали иска реванша с Джошуа. Да премери всички „за“ и „против“. Необходимо е да си каже – „Аз съм на 41 години, направих пауза от 18 месеца. Този мач ми беше нужен, но загубих с нокаут и не успях да довърша съперника в точния момент.“. Когато остави Джошуа в шестия рунд, разбрах, че е време да приключи своята кариера. Ако Еманюел Стюърд беше тренирал Кличко, срещата щеше да е приключила. В момента ситуацията при Владимир е същата, каквато беше с Коби Брайънт. Обръщам се към Кличко и го призовавам да остави бокса. Владимир, не губи своето наследство. Ти си бъдещ член на залата на славата, бъдеща легенда. Много шампиони загубиха тези неща и на мен ми е жал за тях. Тъжно е да се гледа как тези бойци продължават да се бият и биват нокаутирани.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тайсън

    8 7 Отговор
    Кога плувците почнаха от бокс да разбират?
  • 2 Скорпион29

    12 4 Отговор
    Кличко се бие вече само за пари славата я има Форман и Ивендър се биха почти до 50 г.не бих отписвал украинеца.
  • 3 Box

    5 4 Отговор
    Уайлдър како винагис коментар на място. Истински спортсмен е това момче и голям боксьор. Нямам търпение да видя мач между него и Джошуа.

    Коментиран от #4

  • 4 ЛУД ИДИОТ

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Box":

    Джошуа е страхотен,но ще загуби от този 100%
  • 5 Боби охраната свищов секюритито

    0 0 Отговор
    Според мен трябва да помисли преди да се откаже аз съм на 41 и съм в завидна форма ще му изпъна пищяла на тоя негър ела към свщов бе и ще ти спукам гайдата бих дошъл но неми се правят разходи че ще плащам за някое пиченце скоро заповядай