8 Май, 2017 13:27 1 664 1

Почина първият агент на Марадона

  • марадона-
  • ситерспилер-
  • мениджър-
  • агент-
  • самоубийство

Хорхе Ситерспилер скочи от седмия етаж на хотел

Почина първият агент на Марадона - 1
Снимка: БТА/АР

Аржентинският футбол потъна в скръб. Известният футболен агент Хорхе Ситерспилер се самоуби на 58-годишна възраст. Той е скочил от седмия етаж на хотел „Пуерто Мадеро“, информират медиите в Буенос Айрес.

Ситерспилер беше популярен най-вече като първият агент в кариерата на легендарния Диего Марадона. Той осъществява трансферите от Архентинос Хуниорс в Бока Хуниорс, а след това в Барселона и Наполи. Двамата прекъсват взаимоотношенията си през 1985 година, но остават близки след това.

Според запознати Хорхе Ситерспилер е имал проблеми с депресия и е получавал лекарска помощ. В последно време той е живял в стая номер 707 на хотела, от който е скочил.

Почина първият агент на Марадона


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марадона

    4 0 Отговор
    Марадона играеше най-красивият футбол, след него е далеч по скучният Зидан