Last news in Fakti

16 Май, 2017 15:56 947 0

Кейн: Малко отбори са по-добри от Тотнъм

  • тотнъм-
  • кейн-
  • бъдеще-
  • оценка

Голмайсторът е убеден, че бъдещето пред Шпорите е бляскаво

Кейн: Малко отбори са по-добри от Тотнъм - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн е убеден, че бъдещето пред отбора е изключително светло и в момента няма много други по-атрактивни клубове в света. Шпорите се сбогуваха с „Уайт Харт Лейн” в неделя с победа над Манчестър Юнайтед и приключиха без загуба у дома през сезона. Те обаче ще трябва да се задоволят с второто място в класирането, тъй като не успяха да се преборят с Челси за титлата. Въпреки това оценките за кампанията няма как да не са по-положителни.

Интерес към младите играчи не липсва, но според Кейн в момента Тотнъм е изключително привлекателен клуб.

„Ние сме семейство на и извън терена. Работим изключително сериозно като отбор, който иска да се учи, развива и подобрява. Не мисля, че в момента има много по-добри клуба в света” заяви Кейн.

„Разполагаме с отличен тим и прекрасно бъдеще. Разбира се, че ще има слухове относно нашите играчи през лятото, но ще бъда изключително изненадан, ако повечето не сме тук и през следващия сезон. Необходимо е да вярваме в себе си и да се целим към трофей през следващата година” добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА