Last news in Fakti

17 Май, 2017 16:26 1 392 0

Национал изпадна в безсъзнание по време на мач (ВИДЕО)

  • оукли-бут-
  • турция-
  • англия-
  • европейско първенство-
  • юноши

Това се случи на срещата между Англия U17 и Турция U17

Национал изпадна в безсъзнание по време на мач (ВИДЕО) - 1
Снимка: youtube

Ужасяващ инцидент помрачи полуфиналния двубой от европейското първенство за юноши до 17 години между отборите на Англия и Турция (2:1).

В средата на първата част звездата на "трите лъва" Ташан Оукли-Бут получи удар в главата след съприкосновение с противников играч. Вследствие на сблъсъка талантът от школата на Тотнъм изпадна в безсъзнание в продължение на 15 минути. Той веднага бе откаран в болницата, където са му били направени необходимите изследвания.

"Ташан Оукли-Бут е добре. Щом дойде в съзнание, веднага попита за развоя на мача", се казва в официално съобщение на Футболната асоциация

Иначе Англия си осигури място на финала след успех с 2:1. Хъдсън-Одой и Санчо бяха точни за Англия, а Кесгин върна едно попадение за Турция. И трите гола паднаха преди почивката. В спор за титлата "трите лъва" ще спорят с Испания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА