Last news in Fakti

31 Май, 2017 13:08 1 240 2

Няма шега! Треньорът на Юве се... контузи

  • ювентус-
  • финал-
  • треньор-
  • алегри-
  • шампионска лига-
  • контузия

Дни преди финала в Кардиф...

Няма шега! Треньорът на Юве се... контузи - 1
Снимка: БТА/ AP

Една лоша и една добра новина в лагера на Ювентус дни преди финала в Шампионската лига срещу Реал (Мадрид). Лошата е, че става въпрос за контузия. Добрата е, че се е контузил... треньорът на „бианконерите“ Масимилиано Алегри, а не някой от основните футболисти.

По време на благотворителен мач 49-годишният наставник е получил мускулна травма, която обаче не е сериозна. Алегри ще бъде край терена в събота, за да дава напътствия на своите играчи.

Ювентус спечели титлата в италианското първенство и купата на страната и на 3 юни има шанс за исторически требъл. Финалът в турнира ще се изиграе в Кардиф.

„Можеш да надмогнеш всичко, но не и възрастта“, пошегува се след благотворителния мая Масимилиано Алегри.

Като футболист италианецът е играл в тимове като Каляри, Ливорно, Наполи и Пескара. Наставникът застана на кормилото на Ювентус през юли 2014 година и спечели сърцата на тифозите на торинския гранд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 della Juve

    6 1 Отговор
    Белият балет ще плаче в събота. Ще плаче много

    Коментиран от #2

  • 2 Дон ТОни

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "della Juve":

    Мачът ще е много-много оспорван, ако Юве надделяват мадридистите ще приложат мръсни трикове които минават за техен стил на игра и съдиите ги толерират, така че Юве е по-добрият отбор но Реал за мене е фаворит с много малко