Last news in Fakti

3 Юни, 2017 01:00 1 193 0

Шахматен турнир в Пловдив

  • пловдив-
  • шахмат-
  • деца
Шахматен турнир в Пловдив - 1

Организационният екип на втория турнир - от веригата Шах на открито - във Пловдив съобщава на всички любители, че шахматното шоу ще се премести от първоначално обявеното място Цар - Симеоновата градина - в Конгресния център на Международен панаир.

Промяната се налага поради прогнозата за гръмотевични бури.

Регистрацията ще бъде от 10-13 ч. на втория етаж в зала „България”- а стартът ще бъде даден от министъра на културата Боил Банов.

Надявам се че сега лошото време няма да ви уплаши. Обещаваме ви че макар и с тази малка промяна на мястото за провеждане , шоуто ще бъде грандиозно, не го изпускайте! Най-интересните партии ще могат да бъдат гледани в реално време на специални екрани в самия конгресен център.

Нови още по-големи изненади и подаръци очакват всички , най вече участниците в детския турнир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА