19 Юни, 2017 06:30 1 833 0

Играч на Реал: При нас няма място дори за Меси

  • асенсио-
  • реал мадрид-
  • място-
  • състав-
  • меси

"Наличният състав трябва да се запази", призова халфът

Играч на Реал: При нас няма място дори за Меси - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Реал Мадрид Марко Асенсио е на мнение, че в момента европейският шампион практически не може да бъде подсилен. Вкаралият три гола в 23 шампионатни мача за "белия балет" през сезона футболист беше попитан дали и звездата на Барселона Лионел Меси не е в състояние да вдигне нивото на мадридчани.

"Точно в момента Меси не би паснал на отбора ни. Настоящият състав е изключително добър. Ще бъде перфектно, ако останем в този състав", коментира Асенсио пред вестник "Марка".

Очаква се съвсем скоро младокът да преподпише своя договор до 2023 година, в който клаузата за откупуване ще бъде цели 309 милиона паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА