Last news in Fakti

7 Юли, 2017 09:16 1 160 1

Иртиш разби мечтите на Дунав

  • футбол-
  • лига европа-
  • дунав-
  • иртиш

Казахстанците с успех и в реванша, русенци аут от Лига Европа

Иртиш разби мечтите на Дунав - 1
Снимка: БТА

Дунав Русе загуби от Иртиш Павлодар с 0:2 и с общ резултат 0:3 от двата мача тимът от Казахстан продължава напред във втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа, съобщава бТВ.

Въпреки че Дунав започнаха по-добре мача, първия гол отбелязаха гостите от Павлодар още в 6-ата минута, когато Марио Маслач вкара с глава центрираната от корнер топка.

В 14-ата минута русенци можеха да изравнят резултата, след като Бирсент Карагарен излезе сам срещу вратаря на гостите и стреля, но топката бе избита от Лория в корнер. Пет минути по-късно пак той имаше възможност да отбележи, но вратарят парира изстрела му. В 26-ата минута Самир Аясс стреля силно, но Лория успя да избие.

В 37-ата минута казахстанците можеха да удвоят резултата, след като Дарабаев остана сам срещу Станислав Антонов, успя да го прехвърли, но топката излезе в аут. В 44-ата минута Бугаев бе близо до гола, шутира, но Патев успя да изчисти в корнер. Така приключи и първата част.

Иртиш започна силно второто полувреме, като в 49-ата минута Антонио проби сам, навлезе в наказателното поле и стреля, но ударът му бе неточен и топката излезе в аут. Пет минути по-късно и Бранимир Костадинов пропусна да изравни за Дунав.

В 88-ата минута Дарабаев стреля от границата на наказателното поле и удвои резултата за Иртиш. Въпреки шансовете си, Дунав не успя да стигне до гол в мача.

Състави

Дунав: Антонов, Петков, Патев, Аясс, Карагерен, Будинов, Шопов, Димов, Милчев, Хубчев, Костадинов.

Иртиш: Лория, Кислицин, Дарабаев, Родриго Антонио, Фофана, Даутов, Живкович, Гетериев, Карлос Фонсека, Маслач, Бугаев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смях

    2 0 Отговор
    Аз имах чувството, че на момчетата не им се играе... Много зле бяха... Пестят сили за новият сезон ли, не знам, ама нищо не играха. А щом могат да бият Лудорец, новият бульон, Локото, Ботев и т.н. , би трябвало и с тези да се оправят... Ама бяха безидейни :( .... Не знам и оня доктор какво им е казал... От продажба на билети е взел 100 000 лв. , от участието 200 000 или колко там, от права (диема спорт), още.... Абе половин милион сигурно от тези 2 мача има... Ей така от нищото... Кой ти е очаквал, че Дунав ще играят в ЛЕ. Преди 2 години, не бяхте чували за този отбор... Лошото е, че няма спонсори, а трябват нови играчи, щото тези май се изчерпаха... Нямаме нито един, който да е малко по-здрав физически, нямаме таран.