Last news in Fakti

12 Юли, 2017 05:14 982 0

Венгер: Да, интересувам се от Мбапе

  • венгер-
  • мбапе-
  • монако-
  • арсенал

"Той може да избере в кой отбор да отиде", заяви французинът

Венгер: Да, интересувам се от Мбапе - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер потвърди, че проявява силен интерес към младата звезда на Монако Килиан Мбапе. Тийнейджърът беше с основна заслуга за триумфа на монегаските в Лига 1 през миналия сезон и за достигането до полуфиналите в Шампионската лига. Той е свързван основно с Реал Мадрид и Пари Сен Жермен, но "артилеристите" следят внимателно ситуацията около него.

"Килиан е играч, който когато се събуди сутринта, може да избере в кой отбор да отиде. Няма много футболисти с такъв късмет, защото той е само на 18 години, а пред него е червеният килим. Дали ние сме сред клубовете, които се интересуват от него? Не мисля, че има отбор, който ще отрече това, че се интересува от играч от такъв калибър", каза Венгер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА