13 Юли, 2017 15:30 1 422 0

Митничари шокираха Роналдо

  • митничари-
  • обиск-
  • роналдо-
  • яхта

Органите на реда нарушиха почивката на португалеца

Митничари шокираха Роналдо - 1
Снимка: БТА/АР

Почивката на Кристиано Роналдо на остров Форментера в Средиземно море беше развалена от неочаквани посетители днес, разкрива Hola. Въоръжени агенти на митническата служба в Испания направиха щателна проверка на яхтата, която носителят на “Златната топка” е наел за ваканцията си. Те не разкриха какво точно търсят, дали са действали по конкретен сигнал, или всичко просто е било рутинно действие.

Акцията се осъществи точно след като Кристиано и членовете на неговото семейство се бяха върнали на яхтата след обяд в ресторант на брега. По време на претърсването на плавателния съд бяха още приятелката на футболиста на Реал Мадрид, майка му, двете му сестри и други техни близки. Всичко беше записвано на камера от митничарите. Самият Роналдо не даде вид да е притеснен и натовари свой приятел със задачата да съдейства на униформените, а самият той се прибра навътре. Агентите също не проявиха специален интерес към португалеца и не размениха никакви думи с него.

Час и половина отне на служителите да си свършат работата, след което те дадоха някакъв документ на приятеля на Кристиано, здрависаха се с него и си тръгнаха.

Направи впечатления обаче как друг гост на яхтата се беше хванал за лицето, показвайки някакво притеснение.

Голаджията е към края на своята ваканция, но тъй като ще започне подготовка на по-късен етап от своите колеги в Реал, ще пропусне турнето на отбора в САЩ. “Белите” са в Америка от няколко часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА