Last news in Fakti

14 Юли, 2017 12:25 1 992 0

Третодивизионен тим по-скъп от Байерн Мюнхен

  • мюнхен 1860-
  • сезонни карти-
  • цена-
  • домакинства-
  • байерн мюнхен

Мюнхен 1860 с по-скъпи сезонни билети от Байерн

Третодивизионен тим по-скъп от Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БТА/АР

През миналия сезон Мюнхен 1860 изпадна от Втора Бундеслига, но въпреки това абонаментните карти на клуба са по-скъпи от тези на градския съперник и хегемон в германския футбол Байерн Мюнхен. През следващия сезон "лъвовете" се местят на стария си стадион - "Грюнвалдер щадион" който отдавна е морално остарял, но пък сезонен билет за правостоящи се търгува за 199 евро.

На един от най-модерните стадиони в света "Алианц Арена" тя излиза едва 140 евро. Куриозното е, че дори стандартните абонаментни карти на стадиона на Байерн от четвърта категория (340 евро) са по-евтини от тези на Мюнхен 1860, който ги продава за 375 евро. Както е известно, Мюнхен 1860 няма да играе повече мачовете си на стадион "Алианц Арена", където плащаше наем на Байерн.

Друг интересен момент е, че Мюнхен 1860 пусна абонаментните карти за 17 домакински мача през следващия сезон, макар по програма те да са 18, заради 19-те участника в регионалната лига. Причината е, че клубът очаква наказание за един мач без публика, който обаче все още не е потвърден от германския футболен съюз...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА