21 Юли, 2017 13:28 804 0

Монако плаши купувачите на Мбапе със съд

  • монако-
  • преговори-
  • мбапе-
  • грандове-
  • фифа-
  • съд

Монегаските недоволни от нерегламентирани контакти с играча

Монако плаши купувачите на Мбапе със съд - 1
Снимка: БТА/АР

Монако заплаши с ФИФА клубовете, които искат Килиан Мбапе обвинявайки ги в неправомерни контакти с играча и неговото обкръжение. Някои от европейските грандове проявяват сериозен интерес към младока, като във френския шампион са доста недоволни най-вече от действията на Манчестър Сити и Пари Сен Жермен, но не и на Арсенал, който също го иска.

„Монако със съжаление отбелязва, че големи европейски клубове са се свързали с Килиан Мбапе и неговия антураж без наше разрешение. Искаме да напомним, че подобни действия нарушават правилата на френската футболна лига, както и тези на ФИФА. За да се прекрати тази неприемлива ситуация ние обмисляме да поискаме от френската футболна лига и ФИФА да наложат дисциплинарни наказания срещу нарушителите“ се казва в официално съобщение.

Реал Мадрид и Ливърпул също се говори, че следят ситуацията на младока, чието бъдеще остава неясно, но все пак на този етап е по-вероятно да остане и за предстоящия сезон в Княжеството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА