26 Юли, 2017 16:57 751 0

Два германски тима следят Антон Недялков

  • цска-
  • недялков-
  • скаути-
  • щутгарт

Единият от отборите е Щутгарт

Два германски тима следят Антон Недялков - 1
Снимка: БТА

Представители на два германски клуба са били в България и са наблюдавали изявите на Антон Недялков в мача ЦСКА – Лудогорец 0:1. Те ще гледат защитника на живо и в още няколко двубоя на „червените” – включително и в предстоящото гостуване на Ботев (Пловдив).

Единият от клубовете е Щутгарт, който се завърна в Бундеслигата. Връзката между немския тим и „армейците” е осъществена от Красимир Балъков, който е легенда на „швабите”.

Всъщност, още през пролетта изтече новината, че Щутгарт е хвърлил око на Недялков. Сега обаче има развитие по темата, тъй като германците упорито наблюдават неговите изяви с червения екип и са го харесали.

Според непотвърдена информация другият тим, наблюдаващ Антон, е финиширал в средата на крайното класиране на Бундеслигата през миналия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА