Last news in Fakti

8 Август, 2017 16:29 818 4

Чорбаджийски: ЦСКА иска титлата още този сезон

  • чорбаджийски-
  • цска-софия-
  • титла-
  • цели

"Имам доста пропуски, но гледам да изчиствам грешките", призна Чорбаджийски

Чорбаджийски: ЦСКА иска титлата още този сезон - 1
Снимка: БТА

Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски се надява "червените" да спечелят титлата още този сезон. Отборът стартира лошо, но постепенно излезе от кризата с две разгромни победи над пловдивските Ботев и Локомотив.

"Всички имаме неистовото желание да станем шампиони още този сезон. Опитваме да забравим лошия старт и лека-полека с добрите игри и позитивните резултати и това ще стане. Без да се изхвърлям, мисля, че имаме добри шансове да спечелим титлата", каза Чорбаджийски в интервю за клубния сайт cska.bg.

Чорбаджийски сподели, че е много самокритичен, на моменти дори повече от нормалното, но прави всичко възможно да изчисти грешките от играта си. " Аз съм най-големият критик на себе си. Изживявам всяка една грешка, всяко едно слабо представяне. Понякога дори прекалявам със самокритиките. Много ми помага Ники Бодуров, който ми дава ценни съвети. Може да звучи смешно, но на 21-22 години за първи път чувам за неща, които са излишни в играта ми. Имам доста пропуски, но гледам да изчиствам грешките", каза още Чорбаджийски, който днес навършва 22 години.

Централният защитник вече е свикнал с отговорността да носи капитанската лента на ЦСКА. "Вече свиквам с отговорността като капитан на ЦСКА.С помощта на по-опитните в отбора, успявам да се справям. Тук съм от дете и съм напълно наясно с емблемата и червената фланелка. Това ме прави по-амбициран и по трудолюбив.В ЦСКА трябва да бъдеш за пример, не само на терена, но и извън него", каза Божидар Чорбаджийски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аяжо

    1 2 Отговор
    След 2 сезона поне. Тази година във В група, догодина в Б и чак на третата може да се пробва.
  • 2 Будалата

    2 1 Отговор
    То и Левски иска да е шампион но само с мерак не става. Пари трябват и то много. Когато го разберат овехтелите грандове може и да станат .
  • 3 Киро

    1 0 Отговор
    ЦСКА пое правилния път, с правилния човек, с инвестиции в база, детски школи с млади българчета, финансово обезпечение и тн.
    Въпрос е на време това да почне да

    Не го сравнявайте с Лефски. Тия са толкова спрели, че и назад връщат. Във фактически фалит, крепени от Боцко и Дебелян на командно дишане!

    А адаша с кофата гел на главата колкото да се напиня, публика няма да има. Тоест си остават една еднодневка и олигарх играчка.
    Нито школа имат, в целия отбор само един българин и той двойник на Коксал Баба!
  • 4 Иво

    0 0 Отговор
    Ще станете шампиони , ама на В група. При майсторите прави впечатление че Черно Море и Литекс добре играят и сигурно ще се борят за 2ро и 3то място.