Last news in Fakti

9 Август, 2017 13:57 950 0

Бенфика с интерес към ... Ники Михайлов

  • михайлов-
  • бенфика-
  • трансфер-
  • мерсин

Българинът е сред вариантите за нов вратар на "орлите"

Бенфика с интерес към ... Ники Михайлов - 1
Снимка: БТА

Българският национален вратар Николай Михайлов е в сферата на интересите на Бенфика (Лисабон), а португалските шампиони спешно търсят поне един играч на този пост, пише вестник А Бола.

В момента лисабонските "орли" имат за вратата двама 37-годишни ветерани: бразилецът Жулио Сезар, играл най-много за Интер (Милано), и вечната резерва Пауло Лопеш, който е бил в доста по-скромни отбори в местната Лига, но за Бенфика има 7 мача за 5 години. Третият вратар е младо момче, което пристига от Витория Сетубал и вероятно ще бъде командирован в Бенфика Б.

А Бола твърди, че опция номер 1 е Лукаш Храдецки, роден в Словакия финландски национал. Той е играч на германския Айнтрахт (Франкфут), но договорът му е до 2018-а година и трябва да се плати трансферна сума. Той пристига във Франкфурт през 2015-а година от Брьондби за 2,5 милиона евро.

Други варианта за Бенфика са младоците Предраг Райкович от Макаби (Тел Авив) и Алекс Мерет, който е собственост на Удинезе, но за втора година ще играе под наем за СПАЛ Ферара. И като следващо име в списъка излиза Николай Михайлов, който е свободен агент. Някои фенове във форумите на Бенфика дори призовават ръководството да направи сделка с Михайлов, който е достатъчно качествен и в същото време ще се спестят пари на клуба, тъй като няма да се плаща трансферна сума.

29-годишният Михайлов за последно игра в турския втородивизионен клуб Мерсин Идманюрду, който изпадна в третото ниво с финансов банкрут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА