10 Август, 2017 10:00 861 2

Тим от трета дивизия изненада Левски

  • левски-
  • сливнишки герой-
  • обертан-
  • роси-
  • контрола

Габриел Обертан вкара първия гол в мача за "сините", но Сливнишки герой спечели с 3:1

Тим от трета дивизия изненада Левски - 1
Снимка: БТА

Левски поведе и след това загуби от Сливнишки герой с 1:3 в контрола на стадион “Георги Аспарухов”. Това бе първи мач на "сините" под ръководството на новия треньор Делио Роси.

Срещата се игра в три части от по 30 минути, а на стадиона бяха собственикът на клуба Спас Русев и световният шампион с Бразилия от Мондиал 1994 в САЩ Алдаир. Бившият защитник е мениджър на Жеан Патрик, който е на проби при "сините".

В 13-ата минута новото попълнение Габриел Обертан преодоля двама защитници на съперника и прати топката покрай вратаря за 1:0.

Гостите от Сливнишки герой успяха да изравнят в 34-ата минута, когато при бърза контраатака Красимир Георгиев се откъсна от защитниците на Левски и преодоля вратаря Митрев за 1:1. Четири минути след това Михаил Кисьов шутира от далечна дистанция и топката срещна напречната греда.

В 40-ата минута „сините” стигнаха до гол, който обаче бе отменен заради засада. Минута след това вратарят на гостите спаси след шут на Мапуку.

Йордан Попов направи обрата пълен след силен шут в 55-ата минута, когато топката се удари в дясната греда и влезе във вратата за 1:2. Делио Роси направи много промени в състава си и пусна в игра голям брой юноши.

В 66-ата минута след нова грешка в отбраната на Левски влезлият като резерва Цветомир Вачев вкара гол за 1:3. До края на срещата „сините” имаха инициативата, но така и не успяха да стигнат до втори гол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    3 0 Отговор
    Не го изненада, а направо го изнасили!
  • 2 антрашпиц

    0 0 Отговор
    Е то вече не е предизвикателство да биеш левски щото всеки квартален отбор може да ги талаши