10 Август, 2017 12:01 757 0

Алонсо: Сезонът ми е фантастичен

  • алонсо-
  • mclaren-
  • формула 1-
  • проблеми-
  • бъдеще

"Чувствам се много по-конкурентен отпреди", казва испанецът

Алонсо: Сезонът ми е фантастичен - 1
Снимка: БТА/АР

Въпреки продължаващите проблеми на McLaren, Фернандо Алонсо смята, че в личен план сезонът е отличен за него. Испанецът донесе 10 от 11-те точки на отбора си до момента и смята, че отдавна не е бил в толкова добра форма на пистата.

„Като отбор не можем да бъдем доволни от сезона досега. През миналата година редовно влизахме в третата фаза от квалификацията е чисто завършвахме 9-и или 10-и. Сега имаме повече проблеми. В личен план обаче, сезонът е много, много добър за мен“ заяви Алонсо.

„Колата от 2017-а ми помага да карам отново в своя стил и се чувствам много по-конкурентен отпреди. Участвах на Инди 500, което бе много приятно преживяване, така че без съмнение първата част от сезона бе фантастична“ добави испанецът.

Така или иначе бъдещето на двукратния световен шампион остава неясно и въпреки че в McLaren не губят надежда, че ще го задържат, няма да бъде изобщо изненада, ако премине в друг тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА