Last news in Fakti

11 Август, 2017 11:57 1 039 4

Мирела Демирева: Ще скачам за медал!

  • демирева-
  • скок на височина-
  • медал-
  • финал-
  • световно първенство-
  • лека атлетика

Българката иска да се бори за отличие от Световното първенство

Мирела Демирева: Ще скачам за медал! - 1
Снимка: БТА/АР

Мирела Демирева, която цял сезон имаше проблеми с новия си разбег и записа най-добро постижение от 1.90 м, направи най-силния си старт от началото на годината в квалификацията на Световното първенство в Лондон и си осигури място на финала в скока на височина с 1.92 м, преодолени от втори опит. Това беше и личен рекорд за нея през 2017-а.

"Бях доста притеснена, тъй като целия сезон съм доста несигурна, резултатите ми не са стабилни. Имам нов разбег, който опитвам да усвоя максимално. Истината е, че имахме две седмици да работим и вече има резултати. Бях притеснена, но в крайна сметка съм щастлива, че не гледам Лондон от къщи.

В събота ще е истинското състезание. Истината е, че никога не съм изпускала Лондон като цел. През сезона винаги съм си мислела за финал и за медали, дори когато не можех да скоча 1.80 м, пак съм си мислела за медали от Лондон. Мисля, че това много ми помогна.

Никога не доказвам нищо на никого, всеки има право да харесва или да не харесва, да вярва или да не вярва, както и аз имам това право. Това е хубаво нещо, за мен е важно да скачам.

Всеки може да очаква каквото си иска на финала, аз очаквам максималното от себе си, а щом съм на финал, ще скачам за медал", каза сребърната олимпийска медалистка след квалификацията в Лондон.

Финалът е в събота в 21:05 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    2 0 Отговор
    Ха дано ! Ама на да ли ?
  • 2 скок подскок

    2 0 Отговор
    Всеки ден не е велик ден пиле
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 кроко

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "БГстража":

    Е, ми, какво мога да ти река на теб ?? Аз също ти пожелавам да изгниеш, мамка ти мръсна и недодялана да е.а ! А твоя час вече е настъпил и ти веке си у казано ! Не ти ли припарва ?