12 Август, 2017 10:57 2 416 1

Това ли е най-бързият автогол в история? (ВИДЕО)

  • автогол-
  • левадия-
  • естония-
  • пайде-
  • казе

Левадия поведе в резултата без да е играе с топката от началото на мача

Това ли е най-бързият автогол в история? (ВИДЕО) - 1
Снимка: youtube

Един от най-бързите автоголове в историята на футбола падна в мач от Купата на Естония. Това се случи на 1/16-финалната среща между Левадия и Пайде. Левадия се оказа водач в резултата още в 15-ата секунда на двубоя, а при това играчите на тима дори не бяха успели да играят с топката.

След началния съдийски сигнал футболистите на Пайде започнаха да разиграват пред вратата си и всичко завърши трагично – топката влезе в мрежата. Автор на автогола стана Мартин Казе.

Левадия след това стигна до още два гола в своя полза (Гандо Биала и Римо Хунт), а Пайде вкара един път в правилната врата (Хенри Хансон). Така мачът завърши при резултат 3:1 в полза на Левадия, който продължи напред в турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бугарин

    6 1 Отговор
    На село децата играят по професионално от тези естонци.