Last news in Fakti

21 Август, 2017 10:57 839 0

Лудогорец разби Дунав

  • лудогорец-
  • дунав-
  • мисиджан-
  • марселиньо-
  • лукоки

Разградчани се наложиха с категоричното 5:0

Лудогорец разби Дунав - 1
Снимка: БТА

Лудогорец победи Дунав с 5:0 като гост в мач от 6-ия кръг на Първа лига. Разградчани спечелиха с лекота на Градския стадион в Русе, като решиха изхода от мача още до почивката. Русенци започнаха агресивно и бяха равностойни на шампионите в първите минути, като дори успяха да създадат проблеми на защитата на гостите.

В 5-а минута Бранимир Костадинов бе близо до гол за Дунав, но не успя да нанесе завършващ удар.

Русенци имаха отлична възможност да поведат в 14-а минута, когато Васил Шопов стреля мощно от разстояние, но вратарят на Лудогорец Броун спаси. В 23-а минута Лудогорец поведе в резултата. Марселиньо изведе Върджил Мисиджан и холандецът не сгреши - 1:0 за Лудогорец.

Образцова атака в 37-а минута завърши с центриране на Джоди Лукоки към Марселиньо, който плонжира и с глава прати кълбото за втори път в мрежата на Дунав. Четири минути преди почивката Лудогорец поведе с 3:0, след като Сисиньо центрира от дясно и Христо Попадийн си отбеляза автогол.

След почивката мачът се доиграваше, като Лудогорец стигна до още два гола. В 73-а минута влезлият като резерва Жуниор Кишада се разписа на празна врата след пас на Жоао Пауло.

Пет минути преди края Джоди Лукоки бе изведен на стрелкова позиция и увенча добрата си игра с гол за крайното 5:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА