29 Август, 2017 12:31 1 261 1

Серхио Рамос: Защо да не спечеля "Златната топка"?

  • рамос-
  • златна топка-
  • меси-
  • роналдо-
  • канаваро

"Имаме примера с Фабио Канаваро - всичко е възможно", заяви защитникът на Реал Мадрид

Серхио Рамос: Защо да не спечеля "Златната топка"? - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на Реал Мадрид и испанския национален отбор Серхио Рамос не смята за нереалистично да спечели “Златната топка”. Той коментира темата в интервю за италианското списание Undici.

“В последните години наградата неизменно става притежание или на Лионел Меси, или на Кристиано Роналдо. Но имаме и примера с Фабио Канаваро. Не мисля, че е безумно да се надявам някой ден и аз да вдигна “Златната топка”. Ако се случи, това ще бъде исторически момент”, заяви Рамос.

Капитанът на Реал има в колекцията си всички най-престижни трофеи на клубно ниво, а освен това е избиран рекордните 7 пъти в идеалния отбор на годината на ФИФПро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Амсалак

    1 0 Отговор
    Когато се научиш да правиш голове, а не да правиш нарушения за червени картони.. В мечтите ти