Last news in Fakti

5 Септември, 2017 15:28 792 0

Диего Симеоне остава в Атлетико до 2020-ра

  • симеоне-
  • атлетико мадрид-
  • договор

Аржентинецът вече е един от най-успешните треньори в историята на клуба

Диего Симеоне остава в Атлетико до 2020-ра - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Атлетико Мадрид Чоло Симеоне официално удължи договора си с клуба до лятото на 2020-а година. Настоящият контракт бе до следващото лято, но сега аржентинецът ще продължи да води Дюшекчиите, което е отлична новина за феновете.

„Новият договор на Диего Пабло Симеоне е факт. Нашият треньор удължи контракта си с Атлетико Мадрид до 30 юни 2020-а година, което бе очаквано и всички сме много доволни“ се казва в официалното съобщение от Дюшекчиите.

Симеоне върши отлична работа начело на Атлетико и неслучайно бе спряган за други клубове като Интер и Арсенал, но в крайна сметка ще продължи да води испанския тим. Той пристигна в отбора през декември 2011-а и сега започва 7-ата си кампания начело на тима, който изведе до титлата на Испания през 2014-а, още 4 трофея и два финала в Шампионската лига през 2014 и 2016 загубени доста нещастно от Реал Мадрид.

В момента той е втори по победи в историята на клуба, като стигна границата от 200 и пред него остава единствено покойния Луис Арагонес, който все още е недостижим със своите 307 успеха в 611 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА