Last news in Fakti

7 Септември, 2017 12:59 856 0

Лечков: Оценката за Хубчев е отлична!

  • лечков-
  • хубчев-
  • договор-
  • национален селекционер-
  • българия-
  • оценка

"Планираме да работим с него дългосрочно", добави вицепрезидентът

Лечков: Оценката за Хубчев е отлична! - 1
Снимка: БТА/АР

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков постави отлична оценка на работата на Петър Хубчев като национален селекционер.

"Мисля, че на този етап Петър Хубчев се справя добре. Реални оценки трябва да се дават след двата мача срещу Франция и Люксембург. Бих си позволил да кажа, че Петър Хубчев е човек с визия и нашата нагласа е да работим с него дългосрочно“, коментира Лечков по Диема.

„Оценката бих казал, че е добра, дори отлична за работата свършена от него и екипа му“, добави вицепрезидентът на БФС.

„Нека не се занимаваме 25 дни преди мача срещу Франция с договора на треньора. Петър Хубчев е треньор и планираме дългосрочно да работим с него. По-ясно от това не мога да го кажа“, продължи един от ръководителите на българския футбол.

„Когато минат тези два мача, ще седнем на по-спокойна обстановка. Колко по-ясно да го кажа, че ще разчитаме на него дългосрочно. Не се водят нови преговори. В момента сме в квалификационен цикъл, защо трябва да се водят преговори. Има време за всичко“, каза още Йордан Лечков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА