9 Септември, 2017 12:56 2 317 0

Роналдо има треньор за ... съня си

  • роналдо-
  • треньор-
  • сън-
  • здравословен живот

Разкриха още една от причините за перфектната форма на португалеца

Роналдо има треньор за ... съня си - 1
Снимка: БТА/АР

За никого не е тайна, че мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо е маниак на тема здравословен живот и тренировка. Поредното доказателство за това е фактът, че португалецът си има специалист, който се грижи за неговия сън. Експертът се казва Ник Литълхейлс и разкрива любопитни подробности за работата си пред английските издания.

"Роналдо наистина инвестира непрекъснато в себе си. Интересува се от всичко, което може да му помогне. Държи да е перфектна форма и полага много усилия, за да го постигне.

По думите му Роналдо спи 5 пъти по час и половина, като всеки път му сменят чаршафите. Половин час преди нощното заспиване той не гледа телевизия или мобилния си телефон, за да може организмът му да се отпусне за сън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА