8 Септември, 2017 14:57 1 463 0

Стилиян Петров и Стоичков заровиха томахавката

  • петров-
  • стоичков-
  • шоу-
  • мач-
  • барселона

Бившият капитан на България потвърди участие в мача в Стара Загора

Стилиян Петров и Стоичков заровиха томахавката - 1
Снимка: БТА

Големият български футболист Стилиян Петров също ще се включи в звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели. Бившият капитан на националния ни отбор потвърди, че ще уважи Камата и ще участва в паметния мач, който ще се проведе на 20 септември в Стара Загора.

Присъствието на Стилиян Петров може да се счита за сериозна изненада. Въпреки че оттогава минаха 11 години, феновете все още помнят, че Стенли се отказа от националния отбор именно заради Камата, който тогава бе селекционер. Петров разпространи декларация, чрез която зяави, че повече няма да играе за представителния ни тим, докато Стоичков е треньор.

Всичко обаче явно е забравено и двамата вероятно са възстановили добрите си отношения.

С присъединяването на един от най-великите полузащитници на България публиката на стадион „Берое“ ще има отново невероятната възможност да види в действие мощното атомно трио Димитър Бербатов - Стилиян Петров – Мартин Петров. Тримата ще се изправят срещу едни от най-големите легенди на испанския гранд, включвайки се в отбора на Камата и приятели.

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“, част от „Стара Загора – Европейски град на спорта“, е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора, а началото е в 20:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА