Last news in Fakti

8 Септември, 2017 17:56 1 146 2

Каква е целта пред ЦСКА?

  • цска-
  • цел-
  • вечно дерби-
  • левски-
  • ръководство

"Само победи до мача с Левски", са заявили от ръководството на "червените"

Ръководството на ЦСКА-София е обявило пред отбора, че иска победната серия на тима да продължи най-малкото до дербито с Левски, което е в последния кръг от първото завъртане в първенството и по програма ще се състои на 21 октомври, пише "Меридиан мач". Ако целта бъде изпълнена, футболистите на Стамен Белчев ще получат и сериозни финансови бонуси.

На „Армията“ са уверени, че днес срещу Верея няма да имат проблем да запишат шестия си пореден успех и да удържат първото място, за което им помогна и равенството на „Герена“ между Левски и Лудогорец. От новия клуб, който печели на своя страна все повече и повече привърженици на автентичния гранд, искат да натрупат преднина пред „орлите“, докато те участват в Лига Европа и програмата им ще е най-натоварена. Стойчо Стоилов, Трифон Попов и целият треньорски щаб са наясно, че разградчани ще продължат да губят точки, отдавайки приоритет на представянето си в международните срещи, от които генерират и солиден финансов приход. В клуба са уверени, че именно Марселиньо, Дяков и компания си остават основният фаворит за първото място.

До дербито със „сините“ най-трудният мач пред „червените“ се явява гостуването на Черно море следващата седмица. „Моряците“, водени от Георги Иванов, показват стабилност от началото на сезона и неслучайно до миналия кръг държаха първото място, но домакинската загуба от Септември ги свали от върха. След това тимът на Стамен Белчев ще приеме Дунав на „Българска армия“ и ще гостува на новака Етър, с който демонстрира отлични отношения и потвърждение за това е последната сделка между двата отбора, изпратила при „болярите“ Пламен Гълъбов и Николай Колев. Двамата със сигурност няма да имат право да излязат срещу клуба, който държи правата им. След този двубой ще е следващата пауза за мачовете на националния отбор с Франция и Люксембург от световните квалификации, а след подновяването на шампионата ЦСКА-София отново ще е домакин на отбор, срещу който не би трябвало да има проблеми – Пирин.

Ако програмата максимум се изпълни, преди двубоя с Левски тимът на Стамен Белчев би трябвало да е събрал вече 28 точки и да подходи с нужното спокойствие към задачата да накаже съперника от „Герена“. За него още от сега е ясно, че ръководството ще надъха футболистите със сериозни премии, тъй като още преди сезона Гриша Ганчев обяви, че няма да жали средства, за да може през май да посрещне 70-годишния юбилей на автентичния ЦСКА с титла.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3395

    1 7 Отговор
    Каква пародия! Ловешки селяни ще посрещат 70г. юбилей на автентичния ЦСКА... И вместо софиянци да ги изгонят оттам с камъни, те им ръкопляскат. Ами то по същата логика, ако не се беше настанил там Г.Ганчев, можеха там да са Домусчиев, Батков, Гигов или Венци Стефанов.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.