Last news in Fakti

9 Септември, 2017 19:44 4 991 5

Джон Макенроу вече не вярва в Григор Димитров

  • джон макенроу-
  • нереализиран-
  • успехи-
  • тенис-
  • голям шлем-
  • григор димитров-
  • световен тенис

Легендарният тенисист вижда потенциала на българина, но не и развитието му

Легендарният американски тенисист Джон Макенроу вижда Григор Димитров като огромен талант, който обаче никога няма да се реализира до край.

Бившият номер 1 в световната ранглиста и носител на 7 титли от Големия шлем не за пръв път критикува или изказва разочарованието си от Григор Димитров и играта му. Сега Макенрол коментира тазгодишния провал на най-добрият ни тенисист, както и евентуалните му шансове да влезе в лигата на големите играчи, в интервю за Sportal.bg

Макенроу не е убеден, че нашенецът има шансове да спечели трофей от Големия шлем изобщо.

"Честно казано, не знам. Наистина. Понякога съм убеден, че ще успее, друг път съм убеден, че няма. Ако ме бяхте попитали преди няколко години, отговорът ми щеше да бъде твърдо „Да“. Сега обаче, нещата са по-различни. На Australian Open изигра много силен ½-финал срещу Надал. Според мен, това беше най-силният мач в кариерата му. Но след това отново се заредиха неубедителни резултати и всички си казаха „Хайде, пак“. В Синсинати отново беше на топ ниво и изглеждаше, че най-после е готов да влезе в клуба на най-големите. И тогава дойде отпадането му още във втория кръг на US Open", коментира американецът.

"Григор е добро момче, тренира здраво, отношението му е правилно, но въпреки това се опасявам, че ще си остане един огромен, но нереализиран докрай талант. Силно се надявам да ме опровергае", каза още Макенроу.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    14 1 Отговор
    Еми ние го направихме суперзвезда в БГ и той вече няма нагласата да е нещо повече от това което е. Но да видим, дано му дойде нова нагласа и захитрее.

    Коментиран от #3

  • 2 PfF

    19 0 Отговор
    Нашето момче ще почне да печели в тениса сериозно, след пенсионирането на Надал и Джоковч. Ако трябва да сме честни има още какво да учи в играта. И да спре да ходи по кур*и а да вземе да се ожени вече и да почнат успехите.
  • 3 тренер

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    Докато му дойде, ще се появи една сюрия младоци, нахъсани за победа и ще го отвеят. То вече има такива, така че Григор, ако продължава да се занимава с баби вместо да играе така, ще е ! Толкоз ли няма, кой да му каже на това момче, че има време за бабички, а сега да игра та да се стегне малко !
  • 4 Garrincha

    5 1 Отговор
    "Първата ракета" ли е, "космонавта" ли е, вече позабрави българския ... Много милно ми стана, като се снимаше с дечицата през решетките ... сладур !!!
  • 5 Баби маби

    6 5 Отговор
    Стига го плюхте тва момче,живота си е негов.Да захитреел,да се стегнел,по баби ходел.....,вие като знаете как стават нещата,защо никой не е чувал за вас?Много ми е интересно да видя ваще жени как изглеждат...Сигурно сте си ги взели девствени.