11 Септември, 2017 16:40 1 650 1

Венци Стефанов скочи на Лудогорец

  • стефанов-
  • славия-
  • лудогорец

"Те се качиха на главата на всички", заяви босът на Славия

Президентът на Славия Венци Стефанов нападна Лудогорец по време на днешната пресконференция, която даде в Пресклуб “България”.

“Един човек определя кога да се играе. Нормално ли е? В Европа се играе в 15 часа, в 16 часа, а ние тук… И защо не пишете тези неща? Да не сте роби някакви? Поместете го някъде това, за да видят хората какво казвам! Онзи човек иска неговият отбор да играе в Шампионската лига.

Тази година и следващите години нещата в нашия футбол ще бъдат доста по-различни. Хегемонията на Лудогорец ще бъде нарушена, убеден съм. В момента Лудогорец има най-силния отбор, веднага след него е ЦСКА. През следващите месеци ЦСКА може да задмине Лудогорец. Преди 4-5 години Лудогорец беше най-симпатичният отбор, но сега е най-мразеният. Аз също съм се радвал на техните успехи и съм ходил на мачовете. Защо всички трябва да се съобразяваме с тях? Качили са се на главата на всички. Има отбори, които се навеждат, тъй като не могат да оцеляват. Вместо да даваме шанс на нашите деца, играят някакви бразилци. И после имат претенции”, заяви Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    2 0 Отговор
    Прав е Чичо Венци!