12 Септември, 2017 16:59 1 998 2

Шарапова: Григор е перфекционист!

  • шарапова-
  • перфекционист-
  • димитров-
  • книга-
  • автобиография

Маша с добри думи за българина в автобиографията си

Бившата №1 в женския тенис Мария Шарапова пише само добри думи за Григор Димитров в автобиографията си. Чаканата с голям интерес книга е озаглавена "Неудържима. Моят живот досега". Рускинята показа корицата на изданието в социалната мрежа, а вече се появиха и някои извадки.

Шарапова не е пропуснала да напише и за бившия си Григор Димитров. Звездната двойка беше заедно няколко години, но връзката им се разпадна, като и двамата запазиха дискретност относно причините. Рускинята и българинът винаги са демонстрирали добри чувства един към друг.

"Григор има толкова много потенциал, може да прави страхотни неща с тялото си. Това е дар, но и проклятие. Защото той не просто иска да спечели, иска да го направи по красив начин. Ако прави нещо, иска да е перфектно, или въобще не го прави", пише Шарапова за Григор.

"При него е "или ще е незабравимо, или въобще не трябва да го има". Може би точно затова все още не може да разкрие напълно огромния си потенциал", добавя рускинята за бившия си в автобиографията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАСА

    4 0 Отговор
    Мило момиче
  • 2 Шаран БГ

    1 1 Отговор
    Реве отвратително грозно на корта и избягвам да я гледам - става ми лошо ! Да се чуди човек - такава красива жена и ето сега - написала е добри думи и за Гр.Димитров!! Дискретна и внимателна ще да е .И може би не е злобен човек? Че е амбициозен и алчен - е по-вече от сигурно. Не им е лек животът на топ-спортистите.......
    Навярно ще напуска вече тениса, щом го е ударила на мемоари ??!