Last news in Fakti

13 Септември, 2017 16:33 2 657 3

Американци съсипаха от критики Димитров

  • димитров-
  • тенис-
  • критика-
  • us open

"Има качества, но забуксува на корта и се предаде", пишат в САЩ

Авторитетното американско тенис издание TennisNow разкритикува Григор Димитров за представянето му на US Open. Българинът отпадна още във втория кръг от руския тийнейджър Андрей Рубльов, което го постави сред разочарованията в турнира. Сред тях е и Ник Кириос, но TennisNow оправдава по-лошата му игра с контузия.

"Григор Димитров и Ник Кириос са двама от най-интересните тенисисти в момента. Но и двамата бяха един голям провал в Ню Йорк. Австралиецът имаше проблем с рамото и отпадането му изглежда донякъде логично. Но българинът, който малко преди това спечели титлата в Синсинати, не спечели дори сет срещу руския тийнейджър Андрей Рубльов във втория кръг, като му отвори пътя към най-голямото му постижение в кариерата - четвъртфинал. Полуфиналистът от Мелбърн за пореден път не успя да прескочи втория кръг на US Open, като досега това му се е случвало пет пъти от седем участия. И изглеждаше предал се пред младия Рубльов", пишат за представянето на Григор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не му сипвайте

    18 3 Отговор
    Дреме му на Григор за него беше важно да се прибере да набере домати и мамули да занесе на баба Шерци, а тениса по междудругото !
  • 2 Гойко Митич

    6 4 Отговор
    Смешник !
  • 3 Айде пак ме изтриха

    2 0 Отговор
    На снимката - сигурно е помирисал пъпеш!
    Слагате ги едни... особено с тоя нашия млад плувец на бътерфлая, дето плюе - направо ви се чудя!