24 Септември, 2017 01:00 1 272 0

Конте към Коста: Всичко най-хубаво!

  • конте-
  • коста-
  • челси-
  • пожелание-
  • атлетико мадрид

"Миналото не е важно. Трябва да живеем в настоящето", философства мениджърът на Челси

Мениджърът на Челси Антонио Конте благодари на Диего Коста за приноса към отбора. Нападателят вкара 52 гола във Висшата лига и помогна на Челси да спечели две титли за три сезона. Коста обаче влезе в конфликт с Конте и бе поставен в трансферната листа.

Вчера от Атлетико Мадрид потвърдиха, че има споразумение с Челси за трансфера на Коста, който е на стойност 55 милиона евро.

"Благодарим на Диего за всичко, което направи за клуба. Желаем му всичко най-хубаво. Миналото не е важно. Трябва да живеем в настоящето и най-вече да мислим за бъдещето", коментира Антонио Конте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА