Last news in Fakti

9 Октомври, 2017 00:00 1 250 2

В Кърджалийско отложиха мач заради сватба

  • палас-
  • родопи 1935-
  • кърджалийско-
  • сватба

В "Родопи 1935" ще ядат и пият цял уикенд, от "Палас" уважиха причината

В Кърджалийско отложиха мач заради сватба - 1
Снимка: bgclubs.eu

В Кърджалийско отложиха футболен мач от Междуобластната "А" група не заради недостиг на футболисти, а заради... сватба, пише "Родопи24".

Срещата между момчилградския "Родопи 1935" и "Палас" трябваше да се изиграе в неделя в Рудозем, но цялото ръководство "Родопи 1935" ще присъства на сватба през уикенда и двубоят няма да се състои. Домакините от "Палас" са уважили причината на съперника.

„Разговаряхме с клубното ръководство на тима от Момчилград, както и с ръководството на Областния футболен съвет в Кърджали. Мач няма да има", коментира президентът на „Палас" Хайри Шерифов.

Мачът най-вероятно ще се играе след края на есенния дял на първенството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юзбек

    5 0 Отговор
    Е ше трябва да уважат булката преди да и нацепят басмата
  • 2 Бай Благой

    0 0 Отговор
    Егати новината!