Last news in Fakti

16 Октомври, 2017 12:25 614 0

Гълъбинов с пореден силен мач за Дженоа

  • гълъбинов-
  • гол-
  • форма-
  • дженоа-
  • каляри

Българският нападател вкара гол при успеха над Каляри с 3:2

Андрей Гълъбинов вкара гол и игра много силно за своя отбор Дженоа при победата с 3:2 в гостуването на Каляри в Серия "А". Българинът откри резултата още в 8-та минута, след като се откъсна зад защитата на съперника. Той се възползва от хубав извеждащ пас на Адел Таарабт и вкара сам срещу вратаря.

В 35-та минута се получи нещо подобно. Гълъбинов отново бе изведен зад отбраната и стигна до топката на границата на аута. След това я подаде на Таарабт. Мароканецът направи красиво двойно подаване с Лука Ригони и отбеляза за 2:0.

В 48-та минута Леонардо Паволети с глава върна един гол за Каляри. Той се възползва от центриране на Паоло Фараго отдясно. Самият Лука Ригони в 75-та минута реши мача в полза на тима на Гълъбинов. След центриране от корнер халфът вкара с глава.

В 79-та минута Жоао Паоло върна още един гол за домакините от дузпа, за да намали изоставането на 2:3. Това обаче не се оказа достатъчно и Каляри загуби.

С победата Дженоа излезе от зоната на изпадащите и вече е на 16-та позиция с 5 точки. Каляри остава 13-ти с точка повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА