Last news in Fakti

23 Октомври, 2017 11:30 943 2

Моци и Кешерю ще ритат за Румъния

  • моци-
  • кешерю-
  • румъния-
  • национален отбор-
  • контрола

Играчите на Лудогорец с повиквателни за контролите с Турция и Холандия

Селекционерът на националния отбор на Румъния Козмин Контра обяви имената на състезаващите се в чужбина 22 играчи, на които вероятно ще разчита в предстоящите две контролни срещи срещу Турция и Холандия.

Сред избраниците на 41-годишния специалист са и двамата играчи на Лудогорец – Козмин Моци и Клаудиу Кешерю. Северните ни съседи приемат Турция в Клуж-Напока на 9 ноември, а пет дни по-късно играят с „лалетата“ на „Арена Национала“ в Букурещ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 компетентен

    2 0 Отговор
    Някои футболни специалисти споделят мнението: че като играят повече чужденци в отборите, няма да има място за българските юноши. Които е талантлив и кадърен ще го викат в национала и в чужди отбори ще бъде търсен. Пресен е примера с двамата румънци Моци и Кешерю. Във България има много отбори и на всеки може да се даде шанс. Но тези със връзки искат да бъдат титуляри и мястото да им се пази. От такива връскари и чеп за зеле не става. Във много отбори в ЕС има над 15 чуждестранни качествени футболисти. Повечето ги натурализират и играят за националните тимове. Това е правилният път. Но трябва всеки отбор да има футболна школа.
  • 2 РЕАЛИСТ

    1 0 Отговор
    След като играят добре ще ги викат в национала на Румъния. Но Българският Национален отбор се превърна в семеен на фамилия Михайлови. Затова Лотар Матеус напусна като треньор и футболистите не искат да играят. Заради синчето много кадърни вратари не стигнаха до национала. Добре че в Левски се утърваха от него. Нека да играе в чужбина.