24 Октомври, 2017 17:56 2 832 2

Насочиха пистолет към бразилски футболист (ВИДЕО)

  • джеферсон-
  • пистолет-
  • обир-
  • нападение-
  • разследване

Oхранителна камера заснела случката в Рио де Жанейро

Вратарят на Ботафого Джеферсон стана жертва на обир посред бял ден. Случката се разиграва до стадион "Нилтон Сантос" в Рио де Жанейро.

Джеферсон е изживял огромен стрес, след като трима бандити го заплашват, дори е насочен пистолет в главата му. Бразилският вратар се отървава само с уплаха и откраднат джип.

Охранителна камера е заснела цялата случка, а записът от нея беше разпространен от медиите в Бразилия. Джипът, който е управляван от Джеферсон е засечен в малка уличка от друг автомобил, от който изкачат трима маскирани мъже. Двама са въоръжени с пистолети и заплашват Джеферсон, с което го принуждават да слезе от превозното средство. Единият от нападателите бута вратаря на тротоара и го принуждава да застане на колене. След това тримата се качват в джипа, зарязват своята кола и изчезват в неизвестна посока.

Автоджамбазите за момента не са заловени, тече разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 г-н Хокинг

    3 6 Отговор
    21ВЕК това може да се види в БГ,РУСИЯ,БРАЗИЛИЯ И НЯКОЙ ИЗПАДНАЛА ДЪРЖАВА КАТО ГОРЕ СПОМЕНАТИТЕ

    Коментиран от #2

  • 2 Хорацио

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "г-н Хокинг":

    А в развитите държави, като Германия, Франция, Англия, Испания, САЩ може да се видят масови убийства, ръгане за спорт, взривяване, засилване на кола в тълба и т.н. Аз лично предпочитам да оберат някой богаташ вместо да се взривят на концерт.