Last news in Fakti

6 Ноември, 2017 12:18 1 070 0

Европейското първенство по снукър чука на вратата ни

  • европейско първенство по снукър-
  • снукър-
  • домакин-
  • българия-
  • максим касис

България ще бъде домакин на престижния турир през февруари

България ще бъде домакин на Европейско първенство по снукър през 2018 г., което ще се проведе през февруари. По този повод, днес у нас пристигна председателят на европейската снукър федерация Максим Касис.

Французинът ще инспектира и уточни последни подробности около събитието, което ще се състои от 2-ри до 16-ти февруари в София.

По време на визитата си г-н Касис ще проведе работни срещи с организационния екип на първенството и представители на Фонданция София — Европейска столица на спорта 2018-та година. Максим Касис ще проведе и официална среща с министъра на младежта и спорта Красен Кралев във вторник.

Очаква се над 200 състезателя от над 36 държави да вземат участие в Европейското първенство. На шампионата на Стария континент ще се състезават както мъже, така и младежи до 18 и до 21 години.

България като домакин ще получи повече квоти за състезатели, което е една отлична възможност за нашите играчи да получат международен опит и да премерят сили във всички възрастови групи. Също така се очаква и голям брой български съдии да бъдат поканени на турнира.

Максим Касис ще инспектира залата, където ще се проведе турнира и хотела, където ще бъдат настанени участниците, и официалните гости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА