Last news in Fakti

13 Ноември, 2017 12:58 2 042 2

Зауерланд: Пулев се ядоса, защото не можеше да се боксира

  • зауерланд-
  • пулев-
  • бокс-
  • контузия-
  • джошуа

"Нямаше как да допусна той да се изправи срещу Джошуа", аргументира се Кале

"Имаше голяма дандания между нас. Той се ядоса, че го спрях да излезе на ринга", разкри Кале Зауерланд по повод пропадналия мач за три от световните титли в тежка категория между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа.

Пулев беше задължителен претендент срещу британеца и двамата имаха насрочен сблъсък на 28 октомври в Кардиф. Българинът обаче се контузи, отпадна от битката и се наложи в последния момент да бъде заменен от Карлос Такам.

"Не, аз не го спрях, беше контузен. Така че не трябваше да се бие. Но той искаше да го направи толкова много. Беше смело, но Пулев не можеше да се бори с такъв класен съперник само с една ръка", каза още промоутърът на българина пред "Boxing News".

"Разбира се, че Пулев иска да се бие отново с Джошуа. Той не искаше да отпада от битката. В крайна сметка той заслужава още една битка за световната титла", добави Зауерланд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    7 4 Отговор
    Скрий се мишоооо скрийсе и не напомняй за резила сииииии

    Коментиран от #2

  • 2 Барчо

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Виж тук какво значи резил, руския богатир по прозвище Боен чук, още във втория рунд навири краката, те това е резил, негърчето му разката фамилията на чука !! https://www.youtube.com/watch?v=hNg3taXIxxA