Last news in Fakti

17 Ноември, 2017 01:00 3 385 0

Неймар се молил на Барса да развали трансфера с ПСЖ

  • неймар-
  • псж-
  • барселона-
  • трансфер-
  • сделка-
  • молба

Бразилският техничар провел две срещи с Бартомеу в опит да го накара да провали сделката

Най-скъпият трансфер в историята на футбола - на Неймар от Барселона в ПСЖ, не е преминал никак гладко за бразилската звезда, твърди Marca. През лятото "принцовете" платиха освобождаващата клауза на стрелеца и той се озова на "Парк Де Пренс" срещу рекордните 222 милиона евро. Във френската столица, техничарят се превърна и в един от най-скъпоплатените футболисти на планетата с годишна заплата от 35 млн. евро, но явно в последния момент той е променил решението си и поискал да остане на "Камп Ноу".

Според мадридското издание, Неймар е провел две срещи с президента на Барса Хосеп Мария Бартомеу и със сълзи на очите го е молил да направи всичко възможно да провали сделката. Това обаче не се случи и нападателят стана футболист на ПСЖ, където е обгрижван като цар.

Тази информация идва на фона на неотдавнашното твърдение на Sport.es, че Неймар е разочарован от решението да заиграе за френските богаташи и изпитвал носталгия по Барса. Той попитал Лео Меси и компания дали ще го приемат обратно, въпреки че подобно развитие изглежда невъзможно.

В допълнение испанските медии не спират да твърдят, че Реал Мадрид ще направи всичко възможно да купи Неймар, чийто договор с ПСЖ е до 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА