27 Ноември, 2017 01:00 2 284 0

Има ли сериозен скандал в Ливърпул?

  • клоп-
  • скандал-
  • мане-
  • смяна-
  • резерва-
  • ливърпул-
  • челси

Исках да направя смяна преди изравнителния гол, но съдията не позволи", заяви наставникът Клоп

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обясни разпаления разговор със звездата на "мърсисайдци" Садио Мане след равенството 1:1 с Челси в дербито от 13-ия кръг на Висшата лига.

Сенегалският национал изненадващо остана резерва за сблъсъка на "Анфийлд" и се появи в игра чак в 89-ата минута. След последния съдийски сигнал той беше видимо недоволен, което накара Клоп да поговори с него още на терена и английските медии веднага заподозряха скандал "Извиках го при мен. Няма футболист, който да е щастлив, когато е играл три минути, а има чувството, че е пълен със сила. Исках веднага да се справя с този проблем", заяви Клоп.

Колкото до самия мач с Челси, германецът заяви: "Доволен съм от представянето ни. Трудно е, когато съперникът се защитава с осем играчи. Но след тази тежка седмица, мога да нарека това равенство едно от най-добрите, които съм виждал. Всеки има нужда от късмет и на нас отново ни убягна. Исках да направя смяна преди изравнителния гол, но съдията не позволи", добави Клоп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА