8 Януари, 2012 11:15 1 108 0

Намериха наркотици в ресторант на Фърдинанд

  • фърдинанд-
  • сити-
  • юнайтед-
  • наркотици-
  • ресторант-
  • фа къп
Намериха наркотици в ресторант на Фърдинанд - 1
Снимка: narodensport.eu

Часове преди манчестърското дерби между Сити и Юнайтед, капитанът на "червените дяволи" Рио Фърдинанд попадна под светлината на прожекторите. Полицаи с кучета неочаквано нахлули в ресторанта на Рио в Манчестър. Пред погледа на смаяните посетители униформените се отправили към шкафчетата на персонала и в едно от тях намерили 29 пакета с канабис. Разфасовките били разделени на равни количества и готови за продажба.

"По всичко личи, че тази дрога е трябвало да бъде продадена. Със сигурност тя е свързана с някой, който работи в този ресторант", казаха от полицията за “Дейли Стар”. Почти сигурно е, че Фърдинанд ще бъде извикан на разпит.

В 15 часа днес “червените дяволи” гостуват на градския си съперник в мач от ФА Къп. “Гражданите” са фаворит на експертите преди двубоя, след като Юнайтед записа две поредни загуби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА