Last news in Fakti

4 Декември, 2017 12:28 586 0

Перес: Зидан е най-добрият лидер!

  • перес-
  • зидан-
  • реал мадрид-
  • подкрепа-
  • криза-
  • роналдо

"Разполагаме с отбор, който отново може да ни накара да мечтаем", президентът на Реал Мадрид

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес подкрепи футболистите от европейския клубен шампион, както и треньора Зинедин Зидан. Както е известно, в събота "белите" завършиха наравно 0:0 при гостуването си на Атлетик в Билбао и не успяха да съкратят изоставането си от лидера в класирането Барселона. Столичани са на осем точки зад "блаугранас" след изиграването на 14 срещи.

"Разполагаме с отбор, който отново може да ни накара да мечтаем. Няма никакво съмнение в това. Треньорът ни е невероятен, той е една от нашите икони. Той е най-добрият лидер на този състав. Роналдо също е един от нашите символи, най-резултатният голмайстор в нашата история. Миналия сезон беше най-добър в нашата история. Да не забравяме, че спечелихме три пъти Шампионската лига за четири сезона", коментира Перес пред испанските медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА