5 Декември, 2017 16:32 645 0

Националният отбор ще играе контрола с Египет

  • национален отбор-
  • египет-
  • българия-
  • контрола-
  • бфс

Двубоят ще се състои през март, когато има две определени от ФИФА дати за контроли

Представители на БФС водят преговори със световноизвестния треньор Ектор Купер за организирането на приятелски мач между България и Египет, пише Блиц. Аржентинският специалист е начело на "фараоните" от 2015 година и успя да ги класира за Мондиала в Русия.

Ако всичко приключи благополучно, двубоят ще се състои през март - на 19 или на 27, когато има две определени от ФИФА дати за контроли.

Все още не е ясно и къде ще се състои срещата. По-вероятно е мачът да е в София. Египет се падна в една група на световното първенство догодина с домакина Русия, Саудитска Арабия и Уругвай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА